Magunkról

Bevezetjük a szakma rejtelmeibe!

 

 

Azért hoztuk létre ezt az oldalt, mert egy ideje érezzük a hiányát egy olyan felületnek, ahol kifejezetten a települési fákkal kapcsolatos problémák és megoldások témájában olvashatunk érdekes és hasznos, a laikusok számára is könnyen emészthető cikkeket.

Szakértő kollégákkal együtt, olyan témaköröket és kérdéseket járunk körbe, melyekkel nap mint nap szembesülünk, és amelyekre szeretnénk választ adni, megoldási alternatívákat mutatni.

Mi a legjobb megoldás? A legjobb megoldás mindig a kiindulási állapottól és az elérni kívánt céltól függ.

Olyannyira összetettek a fákkal kapcsolatos szolgáltatási szempontok, és olyan kevés a szabvány vagy bármilyen szabályozás ezen a területen, hogy az összehasonlíthatóság is nehézségekbe ütközik.

Ha koncepció és stratégai nélkül adunk ki faápolási vagy favizsgálati munkákat, akkor hosszú távon biztosan pénzt dobunk ki az ablakon.  

Informálódjunk, olvassunk bővebben a témában, keressünk megbízható faápoló, favizsgáló szakembereket, és áldozzunk időt a fák alapvető értékeinek és működésüknek a megismerésére, mert a településeken biztonságos és fenntartható együttélésre kell törekedünk!

Kiadványaink között tartalmasabb írásokat is talál, ezek általánosan 15-20 percben átolvashatók és segíthetnek Önnek a megfelelő döntés meghozatalában, ha fáira hosszú távon és értékként tekint.

Jó olvasást kívánunk!

A szerzők